ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΩΜΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ.. ΜΟΝΟ ΑΝΟΙΧΤΑ
HELLASS

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΟΚΑΪΝΗ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ


ΠΗΓΗ: http://news247.gr/a/68!102686

Ένας πατέρας έκρυψε κοκαΐνη στην τσάντα του τετράχρονου γιου του, λέγοντάς του ότι είναι ζάχαρη και ο μικρός αποφάσισε να κεράσει τους φίλους του.

Σύμφωνα με την αστυνομία του New Jersey, ο 25χρονος Shaheed Wright έβαλε την κοκαΐνη στην σχολική τσάντα και στις τσέπες του παιδιού, προφανώς επειδή φοβόταν κάποια έφοδο και του έιπε ότι επρόκειτο για γλυκό.

Όταν ο γιος του Wright πήγε σχολείο άρχισε να μοιράζει τη "ζάχαρη" στους συμμαθητές του. Όταν η δασκάλα είδε τα παιδιά πασαλειμμένα με λευκή σκόνη, αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ένα παιδί είχε καταπιει κοκαΐνη, αλλά ευτυχώς κανένας από τους μπόμπιρες δεν έπαθε κάτι.

Ο πατέρας, αν μπορούμε να τον πούμε έτσι, κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών, αλλά και για το ότι έθεσε σε κίνδυνο την υγεία μικρών παιδιών. Ο ίδιος ζήτησε ταπεινά συγγνώμη από τους γονείς των παιδιών και κρατείται με εγγύηση 400.000 δολαρίων.

1 σχόλιο:

  1. thelw an ginete na milisw mazi sou pio prosopika.an ginete na se vrw se kapoio mail tha me voithouses para poli ilikrina.

    ΑπάντησηΔιαγραφή